‘Met je eigen team ga je een tjalk of klipper varen op het Markermeer.’

Zeilen hijsen, koers varen en overstag met jouw team!
Jongeren Zeilen

Zeilen met Jongeren tot 27 jaar

We mogen weer zeilen met jongeren tot 27 jaar! Zeilen valt onder het buitensporten en aan dek van het schip hoef je géén 1,5 meter afstand te houden en géén mondkapje te dragen. Met je eigen team ga je een tjalk of klipper zeilen op het Markermeer. De volgende onderdelen krijgen aandacht: zeilen hijsen, koers varen, zeilen stellen en overstag gaan. Kom met je vrienden- of studentenclub en geniet van het zeilen. Geschikt voor 8 - 25 personen per schip. Reserveer nu jouw zeildag!

Programma Zeilen met jongeren tot 27 jaar
11.00 - 11.30 uur Verzamelen aan boord in Monnickendam op 10 kilometer van Amsterdam.
11.30 - 12.00 uur Met elkaar worden de zeilen uitgepakt en klaar gemaakt voor een gezellige en actieve dag zeilen. Met je eigen team ga je een groot zeilschip varen. Twee teams worden gecreëerd en krijgen uitleg en instructie aan dek van de schipper en de matroos.
12.00 - 16.00 uur Beide Teams trainen hun zeemanschap. De volgende onderdelen krijgen aandacht: zeilen hijsen, koers varen, zeilen stellen en overstag gaan. Team A krijgt training en zeilt het schip van 12 tot 14 uur en Team B van 14 tot 16 uur.
16.00 - 17.00 uur Gezamelijk zeilen strijken en inpakken en terug naar de haven. De bemanning geeft in een ontspannen sfeer de teams feedback op de manier van samenwerken.
17.00 uur Uitgewaaid en tevreden weer op de wal.

€ 59,00 per persoon voor een complete dag
De kosten voor de huur van het schip inclusief schipper en matroos bedragen € 59,00 per persoon. De minimale huursom is 12 x € 59,00 = € 708,00 inclusief  9% btw. Het maximaal aantal deelnemers per schip is 25 personen. We kunnen meerdere schepen aanbieden voor grote groepen. Reserveer nu jouw zeildag!

Wat is goede zeilkleding voor een dag?

  • Platte waterdichte schoenen met rubber zolen
  • Fleecejas en regenpak
  • Zwemkleding en zonnebrand
  • Thermo onderkleding, muts handschoenen
  • Mondkapje

Covid -19 Protocol Zeilen met jongeren tot 27 jaar
Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft op 10 maart 2021 bevestigd aan de Belangenvereniging Beroeps Zeilschippers (BBZ)  dat het zeilen op charterschepen met jongeren tot 27 jaar valt onder de buitensport regels. Het schip wordt gezien als sportaccomodatie. Dit betekent voor dagtochten op de zeilschepen van de ‘Bruine Vloot’ vanaf 10 maart 2021 en tot nadere instructies van het demissionaire Kabinet Rutte III:

- Bovendeks géén afstand houden en er géén mondkapje tijdens het sporten.
- Tijdens het sporten wel afstand houden tot de begeleiders.
- Er moet afstand gehouden wworden als je niet aan het sporten bent.
- Allen voor toiletgebruik is het toegestaan om benedendeks te gaan.
- Zelf eten en drinken meenemen ten behoeve van het sporten.
- Horeca aan boord is niet toegestaan.

Algemene Voorwaarden
Door te reserveren gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en het Covid-19 protocol zeilen met jongeren tot 27 jaar. Alle deelnemers worden gevraagd een geldig ID te tonen aan boord. Deelnemers zonder geldig ID en ouder dan 26 jaar worden geweigerd. Alcohol (en drugs) gebruiken aan boord is niet toegestaan. Wij hopen op heel veel mooie feesten na de beëindiging van de huidige RIVM maatregelen!

Verzetten bij slecht weer
In verband met de corona regels zullen we soepel omgaan met het verzetten van de zeildag bij regen of slecht weer.

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Jongeren zeilen tot 27 jaar
Carpe Diem Sailing - Jongeren zeilen
Carpe Diem Sailing - Jongeren zeilen
Carpe Diem Sailing - Jongeren Zeilen