‘Trouwen
op een boot
Trouwlocatie
op het Water’

In de Gemeenten Waterland.
Trouwen op een boot trouwlocatie op het water

Trouwen op een boot

Trouwen op een boot: Tjalkjacht Carpe Diem is een mooi wit schip met sierlijke lijnen en prachtige houten dekken. Het schip is stabiel en een snel. Geschikt voor groepen van 10 - 40 personen. De Carpe Diem is officiële trouwlocatie van de Gemeente Waterland. U kunt trouwen midden op het Markermeer in een romantische omgeving.

Trouwlocatie op het water
Reeds tientallen echtparen zijn bij ons in de "echt" verbonden. De  Carpe Diem (10 - 40 passagiers) is speciaal gebouwd om u een plezierige dag op het water te bezorgen. Graag horen we uw wensen voor een perfecte huwelijksdag. Aan alle details zal aandacht worden besteed zodat deze top trouwlocatie ook voor uw wensen perfect is.  Onze koks zorgen voor een culinair feest met gerechten die geweldig op smaak zijn en er fantastisch uitzien. Naast de Carpe Diem verhuren we nog drie klasse tjalken (40-80 personen). Onze tjalken en klippers zijn speciaal ingericht voor dagtochten en vertegenwoordigen de top van de branche.

Trouwen op het water
Wij begrijpen dat dit een zeer persoonlijke dag voor u is en kijken graag met u naar de details. U kunt ook hier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.Onze programma's zijn een voorstel en kunnen worden aangepast aan uw wensen! Op deze pagina geven we een voorbeeld  van hoe u dag er uit zou kunnen zien.

11.00 uur Uw gasten komen aan boord.  Koffie en thee staat klaar en voor de kinderen limonade. Tevens komt de ambtenaar en de bode van de gemeente aan boord.

11.30 uur Het bruidspaar komt aan en stapt aan boord. Uitgevaren wordt naar een beschutte ankerplaats op de Gouwzee.

12.00 uur Aangevangen wordt met de plechtigheid. Als het mogelijk is aan dek in de ruime zitkuip. Als het te fris is onderdek in de mooie salon.

12.30 uur U bent getrouwd. De glazen champenoise worden uitgeserveerd. Familie en vrienden hebben gelegenheid te feliciteren. Samen snijdt u de traditionele bruidstaart aan. De ambtenaar en de bode worden terug aan wal gebracht. De bruidstaart is van de banketbakker. U kiest zelf de kleuren.

13.00 uur Het anker wordt opgehaald en de zeilen worden gehesen. We varen sportief en ontspannen. Onderweg is de mogelijkheid voor een lied of een sketch.
14.00 uur Lunch Bakboord wordt geserveerd met vers gerookte makreel uit Monnickendam.
16.00 uur Onze gastvrouw serveert een bittergarnituur van Van Dobben.
18.00 uur Buffet Carpe Diem wordt geserveerd met varkenshaas en zalmmoot.
20.00 uur Getrouwd, uitgewaaid en voldaan weer op de wal.

Officiële trouwlocatie in de Gemeenten Waterland
De Carpe Diem is officiële trouwlocatie in verschillende Gemeenten:

  •  De Gemeente Waterland omvat verschillende kernen. U kunt trouwen op het water van de Gouwzee, Het Markermeer of in de havens van Monnickendam, Marken, Katwoude of Uitdam!

* "Wat een fantastische dag was het voor ons allemaal, met een schitterend bruidspaar, op een schitterende boot, met prachtig weer, een bijzonder aardige schipper, met gezellig personeel. Je leest het we zijn vol lof! Absoluut de moeite waard om aan te bevelen. De schipper was een perfekte gastheer. Fijn dat we het bij jullie zo hebben kunnen regelen in zo'n korte tijd."
Ton en Tine Horsting uit Didam

* "Hoi Leo, We hebben het super gehad aan boord van de Carpe Diem. Ik vond het schip helemaal perfect (ook qua grootte) voor ons gezelschap. We kijken met heel veel voldoening terug op zaterdag. Kon niet beter!!"
Groetjes Arwin en Jacqueline Schnackers

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Trouwen op een boot
Carpe Diem Sailing - Trouwen op een boot
Carpe Diem Sailing - Trouwen op een boot
Carpe Diem Sailing - Trouwen op een boot