‘Zeilen
Bataviawerf Lelystad
Retourschip De Batavia’

Een unieke replica
Bataviawerf Lelystad Batavia-arrangement

Bataviawerf Lelystad

Zeilen Bataviawerf Lelystad: Na een korte instructie zetten we de zeilen. We passeren Volendam en met oost op het kompas komt Lelystad in zicht. Hier ligt een unieke replica van het spiegelretourschip de Batavia. Ervaar de dimensies van dit 56 meter lange eikenhouten schip.

Programma Bataviawerf Lelystad
De genoemde tijden  en lunch zijn een voorstel en kunnen indien gewenst aangepast worden. U kunt lunches en diners uitkiezen op ons menu.

10.00 uur  De gasten worden van harte welkom geheten aan boord van de Carpe Diem in de haven van  Monnickendam.  Na een  kort  welkomstwoord en instructie wordt uitgevaren voor een zeiltocht op het  Markermeer. Degene die het leuk vinden helpen mee met zeilen en de anderen genieten van de activiteiten vanuit de ruime zitkuip.
10.30 uur Zeilen hijsen; we passeren schiereiland Marken en Volendam, met oost op het kompas verrijst de Batavia aan de horizon.
12.30 uur  Lunch Lekker broodje wordt geserveerd incl. koffie, thee en melk .
13.30 – 14.30 uur Rondleiding op spiegelretourschip de Batavia. De enthousiaste gidsen laten het verleden tot leven komen.
16.00 uur  Warme borrelgarnituur wordt geserveerd
18.00 uur  Afmeren in Monnickendam en einde van een heerlijke dag op het water.

* "Dag Leo, Het was een geweldige dag en iedereen was erg positief. Het weer was natuurlijk super! We hebben enorm genoten! Met vriendelijke groeten,
Antoinette Baas, Begra Trading b.v., Oss."


 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Zeilen Bataviawerf Lelystad
Carpe Diem Sailing - Zeilen Bataviawerf Lelystad
Carpe Diem Sailing - Zeilen Bataviawerf Lelystad
Carpe Diem Sailing - Zeilen Bataviawerf Lelystad