‘Familiefeest
Familiedag organiseren
Party op het water’

Pluk de dag
Familiefeest organiseren familiedag zeilen IJsselmeer zeilen party  feest

Familiefeest - Party aan boord

Wilt u een verjaardag vieren met vrienden en kennissen op het water of bent u van plan met een familiefeest te gaan zeilen?

Betaalbare topkwaliteit
Tjalkjacht Carpe Diem (10 - 40 passagiers) is speciaal ingericht voor dagtochten, met teakhouten dekken en een schitterende salon. Onze thuishaven Monnickendam ligt aan een prachtige natuurlijke baai; de Gouwzee. Schipper Leo combineert Branbantse gastvrijheid met enthousiasme. U kunt actief meezeilen of ontspannen genieten van de activiteiten om u heen. Onze koks zorgen voor een culinair feest. Te gast bij ons waren o.a. Albert Heijn, NautaDutilh en de Koning. U boekt direct bij de schipper - eigenaar. Uw auto's kunt u gratis en bewaakt parkeren voor het schip.

Feest op het water: aktief zeilen of lekker loungen op zondagmiddag?
Ons eigen schip de Carpe Diem (10 - 40 passagiers) en de klassiek schepen die wij aanbieden zijn zeilschepen met goede zeileigenschappen en voldoende ruimte om een een mooi feest te geven. Wat zijn uw wensen  actief zeilen of  loungen op een zondag middag? Wilt u gewoon lekker zeilen, een stadje bezoeken of  feesten? We maken graag een offerte voor u.

* " Echt een aanrader! De Carpe Diem is een prachtig schip. Je kan overal zitten. Beneden heerlijke tafels stoelen en banken en aan dek veel ruimte echt perfect. De toiletten zijn mooi en schoon, niets dan lof!. De crew was heel goed. Leo is een leuke schipper, die zeker trots kan zijn op zijn mooie schip. Er zijn al vrienden die dit idee willen navolgen.  Dit was voor ons een belangrijke dag in ons leven en het was een enorm succes. Iedereen was ook vol lof en men vond het een grandiose invulling van ons 40 jarig huwelijksfeest."
Fam. Pool - Willemze

* "Pluk de dag op een prachtschip! Een prachtig schip, mooi onderhouden en onderdeks erg gezellig. Een ervaren en enthousiaste bemanning met goede aandacht voor veiligheid aan boord, in 't bijzonder ook voor de jongere kinderen die wij mee hadden. Iedereen kon actief of passief meedoen, waardoor ieder op zijn of haar manier een erg leuke middag had. De Carpe Diem is zo groot en zwaar dat ook bij wat hardere wind (4-5 BFt.) iedereen zich op z'n gemak voelde. Catering aan boord was prima, knap om zoveel lekkers in zo'n kleine keuken klaar te maken."
fam. Verseveldt

Een dag zeilen IJsselmeer

10.00 - 17.00 / 19.00 uur. Zeilen op het IJsselmeer; een dag lekker uitwaaien.lees verder

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Familiefeest zeilen
Carpe Diem Sailing - Familiefeest zeilen
Carpe Diem Sailing - Familiefeest zeilen
Carpe Diem Sailing - Familiefeest zeilen