‘Een Dagje Zeilen IJsselmeer’

Feest met vrienden en familie
Trouwen op het water
25 jarig Huwelijksfeest
dagje zeilen huur een zeilschip voor een dagje zeilen

Een dagje zeilen

Voor een huwelijk op het water, een spetterend feest, een party, een familiereünie of een 25 jarig huwelijksfeest bent u bij ons op het juiste adres. De bemanning zal zich volledig inzetten om het voor u een onvergetelijke dag te laten zijn.

Betaalbare topkwaliteit
Tjalkjacht Carpe Diem ( 15 - 40 passagiers) is speciaal ingericht voor dagtochten, met teakhouten dekken en een schitterende salon. Wij kunnen vele fraaie  klassieke schepen (15 - 300 passagiers) aanbieden. Onze thuishaven Monnickendam ligt aan een prachtige natuurlijke baai; de Gouwzee. Schipper Leo combineert Brabantse gastvrijheid met enthousiasme. U kunt actief meezeilen of ontspannen genieten van de activiteiten om u heen. Onze koks zorgen voor een culinair feest. Te gast bij ons waren vele vriendengroepen, families en bedrijven. U boekt direct bij de schipper - eigenaar. Uw auto's kunt u gratis en bewaakt parkeren voor het schip.

Vertrekken vanuit Monnickendam of Marina Muiderzand
Vertrekken uit Monnickendam heeft als voordeel dat u voor het schip gratis kan parkeren. Bovendien zijn hiervandaan meerdere havenstadjes te bezoeken zijn. Naast Pampus en Muiden kunt u ook naar Hoorn, de Batavia in Lelystad en het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.  Wilt u uit midden Nederland vertrekken dan kunnen wij u vertrek vanuit Marina Muiderzand aanbieden. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen op het IJsselmeer.

Een onvergetelijk dagje zeilen
Een dag zeilen met vrienden en familie heeft alle kenmerken van een vakantiedag samen. Voldoende bezigheden, heerlijk eten en drinken en samen genieten van zon en wind. Als suggestie bieden wij u de volgende tochten aan:

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen op het IJsselmeer. Wij denken graag met u mee over de exacte invulling van uw dag. Voor vragen kunt u altijd bellen of een e-mail sturen.

" Goedemorgen Leo, We hebben een heerlijke dag gehad gisteren helaas wat aan de grijze kant maar wel met voldoende wind. Ik wil je nog de complimenten maken voor de plezierige, ontspannen en vriendelijke manier waarop jullie met zijn drieen gisteren met de groep omgingen. "
Eduard Camping van Travellers uit Lochem.

 

Een dag zeilen

10.00 - 17.00 / 19.00 uur. Zeilen op het IJsselmeer; een dag lekker uitwaaien.lees verder

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Een dagje zeilen
Carpe Diem Sailing - Een dag zeilen
Carpe Diem Sailing - Een dagje zeilen
Carpe Diem Sailing - Een dag zeilen