‘Sportief, Relaxed en Stijlvol Zeilen’

Tasty Food en Cool Drinks

Colofon

Technische realisatie: Danny Aloserij, All4Design, Monnickendam
Grafische vormgeving: Emiel Koomen; Studio Brouwer, Hoorn
Videoclips: Jean-Pierre Dréau, Dréau Film en Montage, Kockengen
Videoclip Westenwind: Joop van de Ende Producties, Aalsmeer
Foto's: Pieter Nijdeken, Amsterdam; Chris Goosens, Hoorn, Piet Blauw, Monnickendam

Copyright
Op alle documenten en informatie die beschikbaar worden gesteld op deze website is copyright van kracht. Het is niet toegestaan om beschikbaar gestelde informatie te gebruiken zonder schriftelijke toestemming vooraf.

Na toestemming is het gebruik van alle op de website beschikbaar gestelde informatie alleen toegestaan voor niet-commerciële en informatieve doeleinden, en onder vermelding van de onderstaande copyright melding. Het aanpassen van de is niet toegestaan. Reproductie of distributie van de documenten en informatie buiten de kennis en toestemming van Carpe Diem Sailing is door de wet verboden.

Vrijwaring met betrekking tot informatie op deze website
Carpe Diem Sailing is in geen geval verantwoordelijk voor de directe of indirecte materiële, immateriële en financiële schade welke al dan niet door het gebruik van de beschikbaar gestelde informatie en documenten op deze website mocht plaatsvinden.

Links naar websites van derde partijen
De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van Carpe Diem Sailing. Carpe Diem Sailing is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden.

Disclaimer
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. De website wordt door Carpe Diem Sailing zeer zorgvuldig en regelmatig bijgehouden. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd of niet (meer) correct is.

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan