‘Zeilen van Lelystad naar de Marker Wadden’

Ontdek het Markermeer vanaf Lelystad
zeilen-Lelystad

Vertrekhaven Lelystad

Zeilen Lelystad: begint in de Bataviahaven. We varen langs de Batavia en de Marker Wadden; aan de horizon liggen Hoorn en Volendam.

Zeilen Lelystad arrangementen
Laat uw dagtocht zeilen starten in Lelystad. Kom sportief en comfortabel zeilen. Optioneel kunt u de Marker Wadden of Volendam bezoeken. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding en relatiedagen. Ook uw prive feesten zijn bij ons in goede handen.

Zeilen Lelystad over het Markermeer
Kom zeilen met Carpe Diem Sailing uit Lelystad en maak kennis met de vele  voordelen. We bieden aan vier klasse tjalken en geweldige catering. De ligging van Lelystad is ongeëvenaard mooi om te zeilen.

Zeilen Lelystad start in de Bataviahaven
Het schip zal zijn afgemeerd in de Batavia Haven 1 te Lelystad. U en uw gasten kunnen parkeren in de VOC-Garage direct naast de haven. Alternatief is parkeren bij de Bataviastad parkeerplaats.

Zeilen van de Bataviahaven naar de Marker Wadden
Dit is een voorbeeld dagindeling die we kunnen aanpassen.
10.00 uur  De gasten worden van harte welkom geheten aan boord van de  Carpe Diem. Na een  kort  welkomstwoord en instructie wordt uitgevaren voor een zeiltocht op het  Markermeer. Degene die het leuk vinden helpen mee met zeilen en de anderen genieten van de activiteiten vanuit de ruime zitkuip.
12.00 uur  Lunch Fish on the Lake met vers gerookte makreel.
13.00 – 14.30 uur Op de Marker Wadden maakt u een wandeling  naar de stranden, de uitzicht toren en het eilandpaviljoen. Met kaart of de route app krijgt u informatie over de Marker Wadden.
15.00 uur  Warme borrelgarnituur wordt geserveerd.
16.00 uur  Afmeren en einde van een heerlijke dag op het water.

Marker Wadden is een uniek natuurgebied in ontwikkeling. De natuureilanden worden aangelegd met zand, klei en slib uit het Markermeer. Dit grote project draagt bij aan het natuurherstel van het Markermeer. Op deze nieuwe groep eilanden met natuurlijke oevers komt nieuwe natuur tot ontwikkeling. Zowel onder als boven water. Een natuurparadijs voor vissen en vogels en een heerlijk recreatie-eiland.

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Zeilen Lelystad
Carpe Diem Sailing - Zeilen Lelystad
Carpe Diem Sailing - Zeilen Lelystad
Carpe Diem Sailing - Zeilen Lelystad