‘Zeildagtochten’

Toekomst: maximaal 60 passagiers
Zeildagtochten

Zeildagtochten

Zeildagtochten met de tweemasttjalk de Toekomst worden uitstekend verzorgd. Maximaal 60 passagiers. Thuishaven Hoorn.

Een nieuw schip met prachtige klassieke lijnen
De Toekomst is in 2002 nieuw gebouwd in Friesland. Een eye catcher eersteklas. De lijnen zijn klassiek gehouden en het schip is speciaal gemaakt voor de behoefte van bedrijven en particulieren om hun event op het water te houden.
De Toekomst voldoet aan alle veiligheidseisen en heeft als extra een hoge verschansing en een verzonken achterdek. Dit heet in jargon ook wel de kuip. Zeer prettig voor kleine kinderen, maar ook voor gasten die wat slechter ter been zijn. U zit hier ook lekker uit de wind. Verder valt de ruimte aan dek op. Hierdoor wordt het eenvoudiger en veiliger om met u de tuigage te bedienen.

Een ruim interieur in art deco stijl
Het interieur van de Toekomst is voorzien van alle comfort. De ruime lounge benedendeks biedt zitplaatsen voor 50 personen. Er zijn twee toiletruimtes, een luxe kombuis en er is alle ruimte om meegebrachte spulletjes op te bergen. Boven is een ruime entree met bar, vanwaar uitgekeken kan worden over het IJsselmeer.

Technische gegevens
Maximum aantal gasten: 60
Bouwjaar: 2002
Lengte over alles: 34 m
Lengte tussen de stevens: 27.50 m
Breedte: 5.60 m
Diepgang:1.20 m
Zeiloppervlak: 295 M2
Schipper: Peter Veldhuis
Thuishaven: Hoorn

Vraag nu uw offerte op maat aan voor zeilen bij Carpe Diem Sailing. Al uw wensen zullen wij vertalen in een passende offerte.

Onze gasten zeggen:
" Hallo Leo, Wij hebben zaterdag een topdag gehad, de temperatuur was aangenaam genoeg om ook op het dek te vertoeven, iedereen heeft erg genoten van het prachtige schip, ook de hapjes en drankjes waren prima verzorgd. Complimenten voor Peter en zijn crew! We hopen zeker nog eens met jullie uit te varen. "  Met vriendelijke groet,
Herman en Hélène Warnshuis

" Beste Leo,  Ik wil je heel erg bedanken, voor de gastvrijheid en voor de goeie service. We hebben ons erg vermaakt en hadden het heel erg getroffen met het weer. Het was een geslaagde dag, alles liep volgens planning en er werd goed voor ons gezorgd.
Bedankt voor de leuke foto's, ik zal dit verspreiden binnen mijn afdeling. "  Vriendelijke groet, Senay Turgut, Nederlandse Spoorwegen.

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Zeildagtochten
Carpe Diem Sailing - Zeildagtochten
Carpe Diem Sailing - Zeildagtochten
Carpe Diem Sailing - Zeildagtochten