‘Tjalk Selene’

Godin van de maan: max. 55 passagiers
Tjalk Selene

Tjalk Selene

Compleet gerenoveerd in 2008 met veel zitplaatsen aan dek in de ruime zitkuip. Maximaal 55 passagiers. Thuishaven Monnickendam.

Ruime teakhouten zitkuip met loungekussens
De Selene is in 2008 compleet gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Een schip met mooie klassieke lijnen. Alles is gericht op ruimte en veiligheid voor de passagiers. Op het middendek veel zitplaatsen in  een ruime zitkuip bekleed met teakhout en voorzien van loungekussens. Hiervandaan heeft u vrij uitzicht op de activiteiten aan boord en op de einder die voorbij glijdt.  De hoge railing zorgt voor veiligheid voor alle opvarenden. Het schip is speciaal ingericht voor dagtochten met bedrijven en familiegroepen.

Licht interieur in Scandinavische stijl
U komt binnen in de salon met vrij uitzicht over het Markermeer. Onderdeks een prachtig eiken parket, grote teakhouten tafels en comfortabele banken. De bar is ruim gesorteerd en de gehele ruimte is te verwarmen middels een sfeeervolle openhaard. Naast de professionele keuken bevinden zich de ruime toiletten.

Bemanning
Edith is de eigenaresse en gastvrouw aan boord. Zij is communicatief en zorgt ervoor dat uw dag vlekkeloos verloopt. Haar partner Johan is de schipper; op zijn Fries rustig en betrouwbaar. Op zijn scheepswerf in IJlst zorgt hij voor het onderhoud.

Technische gegevens
Maximum aantal gasten: 55
Bouwjaar: 1902
Lengte over alles: 31 m
Lengte tussen de stevens: 25 m
Breedte: 5.50 m
Diepgang:1.10 m
Zeiloppervlak: 230 M2

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Tjalk Selene
Carpe Diem Sailing - Tjalk Selene
Carpe Diem Sailing - Tjalk Selene
Carpe Diem Sailing - Tjalk Selene