‘Klipper Vriendschap’

Klipper Vriendschap: 40 - 75 passagiers
Klipper Vriendschap

Klipper de Vriendschap

Klipper de Vriendschap is gebouwd in 1898 en biedt plaats aan maximaal 75 personen. Thuishaven Monnickendam.

Een twee mast klipper met prachtige klassieke lijnen

Binnen tref je een sfeervolle en grote salon waar het comfortabel vertoeven is. Er is een luxe scheepsbar, en meerdere gezellige zithoeken en eettafels. Ook kunnen de tafels en stoelen plaatsmaken voor een dansvloer. Er is een professionele horecakeuken, zodat we met gemak de lekkerste gerechten vers uit eigen keuken kunnen serveren. Aangezien we geen slaaphutten hebben die bij andere schepen een groot deel van de ruimte innemen, is de ruimte benedendeks helemaal ingericht voor onze daggasten. Verder is het schip van alle gemakken voorzien zoals een beamer, muziekinstallatie en draadloze microfoon. Mensen die in een rolstoel zitten kunnen overigens met gemak aan boord komen via de brede loopplank en staan dan direct op het middendek.

Het sanitair is ruim opgezet in twee aparte toiletgroepen voor dames en heren .
Aan dek is er veel zitgelegenheid in de beschutte zitkuip, de banken op het voordek, of op de loungekussens.
Omdat het schip voor zee gekeurd is zijn er extra veiligheidsmarges ingebouwd, zoals een hoge zeereling. Fijn idee, zeker als er kleine kinderen aan boord zijn!

Bemanning
Jos en Marjolein varen sinds 2015 met veel enthousiasme met dit schip. Jos schippert enthousiast en verzorgt als scheepstimmerman al het onderhoud. Marjolein tovert uit de kombuis de heerlijkste gerechten. Met haar hotelschool achtergrond bent u er zeker van dat aan alle details van uw tocht aandacht wordt besteed.

Technische gegevens
Maximum aantal gasten: 75
Bouwjaar: 1898
Lengte over alles: 38 m
Lengte tussen de stevens: 32 m
Breedte: 5.95 m
Diepgang:1.55 m
Zeiloppervlak: 450 M2
Schipper: Jos
Thuishaven: Monnickendam

Vraag nu uw offerte op maat aan voor zeilen bij Carpe Diem Sailing. Al uw wensen zullen wij vertalen in een passende offerte.

Onze gasten zeggen:
" Hallo Leo, Wij hebben zaterdag een topdag gehad, de temperatuur was aangenaam genoeg om ook op het dek te vertoeven, iedereen heeft erg genoten van het prachtige schip, ook de hapjes en drankjes waren prima verzorgd. Complimenten voor Jos en zijn crew! We hopen zeker nog eens met jullie uit te varen. "  Met vriendelijke groet,
Herman en Hélène Warnshuis

" Beste Leo,  Ik wil je heel erg bedanken, voor de gastvrijheid en voor de goeie service. We hebben ons erg vermaakt en hadden het heel erg getroffen met het weer. Het was een geslaagde dag, alles liep volgens planning en er werd goed voor ons gezorgd.
Bedankt voor de leuke foto's, ik zal dit verspreiden binnen mijn afdeling. "  Vriendelijke groet, Senay Turgut, Nederlandse Spoorwegen.

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Klipper Vriendschap
Carpe Diem Sailing - Klipper Vriendschap
Carpe Diem Sailing - Klipper Vriendschap
Carpe Diem Sailing - Klipper Vriendschap