‘Klipper huren
Een klassiek schoonheid’

Willem Barentsz: max. 100 passagiers
klipper huren

Klipper huren

Klipper huren. Een klassieke schoonheid van internationale klasse; topzeilschoener de Willem Barentsz. Maximaal 100 passagiers. Thuishaven Enkhuizen.

Uitstraling van een Tall ship
De ‘Willem Barentsz’ werd oorspronkelijk als zeilschip gebouwd in 1931 en diende als vrachtvaarder op de Noord- en Oostzee. In 1988 is het schip omgebouwd tot een luxe schip, een van de grootste zeilschepen van Nederland, voor het varen van dagtochten. De  ‘Willem Barentsz’ heeft de uitstraling van een ‘Tall ship’ doordat het schip dwarsgetuigd is.

Fantastisch klassiek interieur
Midscheeps bevindt zich het dekhuis met daarin een gezellige bar met uitzicht over het water. Royaal van opzet is de ‘Grand Salon’; een vertrek dat zich vanwege zijn afmetingen en scheepse uitstraling leent voor vele doeleinden. De kleine salon biedt eveneens de mogelijkheid om gezellig aan de bar een drankje te nuttigen. De gerieflijke banken en stoelen in beide salons bieden optimaal comfort en sfeer om te genieten van de culinaire mogelijkheden die de kombuis, zowel voor kleine als grote gezelschappen, te bieden heeft. De ruime stuurhut biedt aan meerdere gasten de mogelijkheid mee te kijken en uitleg te krijgen over het navigeren en sturen.
 

Technische gegevens:


Maximum aantal passagiers: 100
Lengte over alles: 49,70 m
Lengte tussen de stevens: 41,00 m

Breedte: 6,10 m

Diepgang: 1,80 m

Zeiloppervlak: 550 m2
Schipper: Jeroen Mohrman
Thuishaven: Enkhuizen

Vraag nu uw offerte op maat aan voor zeilen bij Carpe Diem Sailing. Al uw wensen zullen wij vertalen in een passende offerte.

* " In juni organiseerden wij onze partner-relatie dag. Na een formeel gedeelte op Jachthaven Marina Muiderzand, sloten we de dag al zeilend af aan boord van de Willem Barentsz.  Het weer zat mee, maar ook aan boord scheen de zon. Wat een warm, enthousiast en professioneel ontvangst van de schipper en zijn bemanning. Onze gasten werden met een lach voorzien van heerlijke hapjes, drankjes en een buffet. Alles even smaakvol. Tot nog eens, Vriendelijke groeten"
Nicole Fleuren
Xandrion Inkoopnetwerken - Ede

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Klipper huren
Carpe Diem Sailing - Klipper huren
Carpe Diem Sailing - Klipper huren
Carpe Diem Sailing - Klipper huren