‘Individueel meezeilen met een tjalk of klipper’

Kies een hele dag of een middag
Individueel meezeilen

Individueel Meezeilen

Individueel meezeilen met een mooie tjalk. Met een klein groepje vrienden of familie boek je een gezellige zeiltocht. Doe actief mee met het zeilen of geniet van het zonnetje en de wind aan dek.

Data Individueel Meezeilen 2020

Bij voldoende belangstelling worden meerdere data toegevoegd.
Heeft u een groep van 15 tot 20 personen dan kunt u zelf een datum kiezen.

Individueel meezeilen
Vanaf juli 2020 gaan we individueel meezeilen aanbieden. We bieden aan de tjalk Carpe Diem.  Het schip heeft een eigen ligplaats bij Jachthaven Waterland (adres Galgeriet 5, Monnickendam). Uw kunt gratis en bewaakt parkeren op het terrein van Jachthaven. Een routebeschrijving vind u hier: Route Monnickendam.

Covid-19 protocol tjalk Carpe Diem
Carpe Diem Sailing volgt de ontwikkelingen rond het corona virus COVID-19 nauwlettend. Op basis hiervan passen we waar nodig onze dienstverlening aan.
Wij volgen hierbij de instructies van betrokken ministeries alsmede de adviezen en protocollen van het RIVM. We hebben onze werkwijze vastgelegd in het  Covid -19 protocol tjalk Carpe Diem. Lees het protocol goed voordat u reserveert. Door te reserveren gaat u akkoord met het protocol.

Van de 20 passagiers mogen maximaal 10 personen naar binnen
I.v.m. de huidige 1,5 meter samenleving bieden we de Carpe Diem aan voor maximaal 20 passagiers. Van deze 20 passagiers mogen maximaal 10 personen gelijktijdig naar binnen. Dit betekent dat bij een regenbui niet iedereen tegelijk kan schuilen. Hou hier a.u.b. rekening mee. Net als bij een wandel- of skidag is het aan te bevelen regenkleding mee te nemen.

Wat is goede kleding voor een zeildag?

  • Platte waterdichte schoenen met rubber zolen
  • Regenpak
  • Fleece jas
  • Zwemkleding en zonnebrandolie
  • Thermo onderkleding, muts en handschoenen
Voorwaarden
De zeildagen gaan door bij minimaal 10 deelnemers.
Men dient 15 minuten voor de afgesproken tijd op de opstapplaats aanwezig te zijn. Indien een deelnemer te laat is, kan deze geen enkel recht doen gelden op enigerlei schadevergoeding of terugbetaling van de reissom.
De vermelde eindtijd is een indicatie tijd. De juiste tijden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.Uw reservering is compleet zodra de volledige reissom is bijgeschreven op rekening nummer NL18ABNA0507779231 t.n.v. Carpe Diem Sailing.
Heeft u symptomen van Covid-19 dan kunt u kosteloos om boeken naar een andere datum.
Het zelf meenemen van consumpties is niet toegestaan.
Honden zijn aan boord zijn niet toegestaan.
Indien de dag niet doorgaat bij storm kunt u kosteloos om boeken naar een nieuwe datum of de volledige betaling terug ontvangen.
U kunt tot een maand voor vertrek kosteloos annuleren.

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan