‘Wedstrijdzeilen
met tjalken en klippers’

Groepen vanaf 40 tot 120 personen
Wedstrijdzeilen tjalken en klippers

Wedstrijdzeilen

Wedstrijdzeilen met tjalken en klippers voor groepen vanaf 40 personen. Met twee of meer schepen zeilt u om uw eigen bedrijfs-bokaal. Of u strijd met meerdere bedrijven in een bedrijvencompetitie.

Wedstrijdzeilen met tjalken en klippers
Dit programma is geschikt voor groepen vanaf 40 personen. U zeilt met tjalken of klippers. De geadviseerde groepsgrootte per schip is 20 a 25 personen. Zeilervaring is niet nodig, uw enthousiasme is genoeg! De genoemde catering in dit programma is basic. Natuurlijk kunt u kiezen voor een luxere verzorging.

12.00 uur  De gasten worden van harte welkom geheten met lunch Stuurboord inclusief koffie thee en krentenmik.

12.30 uur Welkomst woord en uitgebreide instructie en indeling van de bemanning. Uitleg door de schippers over de te zeilen wedstrijdbaan. De wedstrijdbaan wordt afhankelijk van de windsterkte 1 tot 3 keer gezeild.

13.00 uur Er wordt uitgevaren om te  oefenen in zeilmanoeuvres. De schepen gaan verschillende keren overstag en gijpen om de bemanning te trainen voor de wedstrijd. Samen met de ervaren schippers leert U de geheimen van het wedstrijdzeilen. Hoe kan je snel overstag of een boei ronden zonder vaart te verliezen? We varen op een korte wedstrijdbaan.

14.00 uur Start van de zeilwedstrijd. De strijd brandt los; welk team zal aan de haal gaan met de felbegeerde bedrijfstrofee. 

15.00 uur De gastvrouw zorgt voor kazen en worstsoorten met mosterd.

16.00 - 16.30 uur Finish van de wedstrijd.

17.00 uur De schepen gaan naast elkaar voor anker in de natuurlijke baai waaraan Volendam ligt: De Gouwzee. Prijsuitreiking aan boord.

17.15 uur Een overheerlijke barbecue wordt bereid door de koks: Runderhamburger, gemarineerd varkensfilet, twee stokjes kipsaté, barbecueworst, maiskipfilet, Griekse salade met fetakaas, paprika en tomaat. Rundvleessalade, Seizoens rauwkostsalade. Saté-, knoflook-, kerrie-, cocktail- en barbecuesaus. Stokbrood en kruidenboter.

18.30 uur Anker op en onder het genot van een koffie naar de haven.

19.00 uur Uitgewaaid en tevreden weer op de wal.

Onze gasten zeggen:
"Dag Leo, Nogmaals dank voor de zeer geslaagde Tjalkenrace – iedereen heeft enorm genoten! Groet
Andre Maljaars
Algemeen directeur, HON
Bekijk de foto's van deze zeilwedstrijd met tjalken en klippers.

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Wedstrijdzeilen tjalken en klippers
Carpe Diem Sailing - Wedstrijdzeilen tjalken en klippers
Carpe Diem Sailing - Wedstrijdzeilen tjalken en klippers
Carpe Diem Sailing - Wedstrijdzeilen tjalken en klippers