‘Teambuilding Zeilen ’

Mix van activiteit en ontspanning
teambuilding zeilen huur ons schip om te teambuilden op een boot

Teambuilding Zeilen

Laat uw team onder veilige begeleiding samen een tjalk of klipper zeilen. De teams voeren eenzelfde opdracht uit om een uitgezette route zo snel en goed mogelijk af te leggen. Ook geschikt voor mensen zonder zeilervaring. Geschikt voor 8 - 24 personen per tjalk of klipper.

Teambuilding zeilen
Carpe Diem Sailing bied vele voordelenVier klasse tjalken zijn te huur vanuit verschillende vertrekhavens rondom het IJsselmeer / Markermeer.

Teambuilding zeilen arrangement
Laat uw team onder veilige begeleiding samen zelf een schip zeilen. Een effectieve en fun  manier om uw  team verder te verbeteren. Ook geschikt voor mensen zonder zeilervaring. Wat zijn uw wensen? Bel of e-mail voor een offerte op maat.

  • 10.00 uur Ontvangst aan boord met koffie en thee. De groep wordt ingedeeld in twee  teams. Uitgebreide instructie aan dek.
  • 10.30 uur De verschillende teams trainen hun zeemanschap. De volgende onderdelen krijgen aandacht: zeilen hijsen, koers varen, zeilen stellen en overstag gaan.
  • 12.30 uur Een heerlijke lunch wordt geserveerd. U kunt lunches en diners uitkiezen op het menu.
  • 13.00 - 13.30 uur Een kort bezoek aan Volendam of Marken.
  • 13.30 uur Alle teams voeren eenzelfde opdracht uit om een uitgezette route zo snel en goed mogelijk af te leggen.
  • 16.00 uur prijsuitreiking door de schipper. De teams worden beoordeeld op het tempo waarin zij de verschillende vaardigheden hebben aangeleerd en op de manier van samenwerken. Het winnende team ontvangt roem.
  • 17.00 uur Tevreden terug in de haven.  

Teambuilding zeilen bij Carpe Diem Sailing
Bent u enthousiast om te gaan zeilen met het bedrijf? Wij organiseren graag voor u een succesvol teambuilding! Uw teambuilding laten organiseren door Carpe Diem Sailing betekent dat u zelf kan ontspannen en genieten van uw zeildag op het water.

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Teambuilding zeilen
Carpe Diem Sailing - Teambuilding zeilen
Carpe Diem Sailing - Teambuilding zeilen
Carpe Diem Sailing - Teambuilding zeilen