‘Relatiemarketing Zeilen Voor een geslaagde Relatiedag’

Gezamelijke activiteiten
Ontspannen sfeer
Relatiemarketing zeilen voor een geslaagde relatiedag zeilen

Relatiedag zeilen

Relatiedag zeilen: Omdat relaties belangrijk voor u zijn! Wij ontvangen uw relaties met enthousiasme en respect. U kunt actief meezeilen of genieten van de activiteiten om u heen.

Relatiedag zeilen op een tjalk of klipper
Als suggestie bieden wij u de onderstaand arrangement aan. De genoemde tijden zijn aan te passen. U kunt lunches en diners uitkiezen op ons menu. Bel 0299-652945, of stuur een e-mail, en geef uw wensen door voor een offerte op maat! Tijdens de tocht zullen uw relaties geheel worden verzorgd door onze bemanning.

  • 12.00 uur Uw gasten worden van harte welkom geheten met koffie, thee en krentenmik. 
  • 12.30 uur  Na een welkomstwoord door de schipper wordt uitgevaren. Lunch Nautisch uurtje wordt geserveerd.
  • 13.00 uur  Degene die het leuk vinden helpen mee met zeilen hijsen en over stag gaan. De gasten genieten van de activiteiten vanuit de ruime zitkuip. U heeft de tijd bij te praten met relaties. Gedurende de gehele tocht worden consumpties uitgeserveerd, zowel onder- als bovendeks.
  • 15.00  - 16.00 uur Optioneel een bezoek aan Marken of Volendam. U kunt dit op de dag zelf nog beslissen. Indien gewenst kunnen we een rondleiding voor u boeken.
  • 16.00 uur  Koud- en warm borrelgarnituur wordt geserveerd.
  • 17.00 uur Uitgewaaid en tevreden weer aan de wal. Of verlengen:
  • 17.00 uur Diner of barbecue aan boord terwijl het schip rustig voor anker ligt in de Gouwzee of in de haven van Marken
  • 19.00 uur Afscheid van uw relaties. Einde van een zeilreis waar nog vaak aan zal worden teruggedacht.
Relatiedag zeilen bij Carpe Diem Sailing
Bent u enthousiast om te gaan zeilen met uw relaties? Wij organiseren graag voor u een succesvolle relatiedag! Uw relatiedag laten organiseren door Carpe Diem Sailing betekent dat u zelf kan ontspannen en genieten van uw zeildag op het water.

Onze gasten zeggen:
" Dank Leo, Ook wij hebben genoten. Prima gastvrijheid en prachtig schip. Goede reakties gekregen. Volgende keer inderdaad beetje wind erbij. "
Groet en ongetwijfeld tot ziens,"
Ed van Aalst | Director
ABN AMRO |  Utilities, Renewable Energy & Logistics

"Beste Leo, Nog heel veel dank voor alle goede zorgen! Mijn heren hebben het vreselijk naar hun zin gehad, waren erg tevreden over de hapjes/drankjes, superservice van de foto's en vonden het personeel aan boord ook bijzonder vriendelijk. Deze tochten maken mijn heren zelden, maar ik zal zeker opnieuw bij je boeken als ik weer een verzoek krijg. Met vriendelijke groet,"
Annette de Haan
CVC Capital Partners Nederland

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Relatiemarketing zeilen
Carpe Diem Sailing - Relatiemarketing zeilen
Carpe Diem Sailing - Relatiemarketing zeilen
Carpe Diem Sailing - Relatiemarketing zeilen