‘Trouwen
op een boot
Trouwlocatie
op het Water’

In de Gemeenten Waterland.
Trouwen op een boot trouwlocatie op het water

Trouwen op een boot

Trouwen op een boot: De Carpe Diem is officiële trouwlocatie van de Gemeente Waterland. U kunt trouwen midden op het IJsselmeer in een romantische omgeving.

Trouwlocatie op het water
Reeds tientallen echtparen zijn bij ons in de "echt" verbonden. Ons schip (15 - 40 passagiers) is speciaal gebouwd om u een plezierige dag op het water te bezorgen. Daarnaast verhuren wij de mooiste klassieke schepen (15 - 300 passagiers) die speciaal zijn ingericht voor dagtochten in de branche.  Onze koks zorgen voor een culinair feest met gerechten die geweldig op smaak zijn en er fantastisch uitzien.

Programma trouwen op het water
Onze programma's zijn een voorstel en kunnen worden aangepast aan uw wensen!
13.00 uur Uw gasten komen aan boord van het schip in de haven van Monnickendam. Koffie en thee staat klaar en voor de kinderen limonade. Tevens komt de ambtenaar en de bode van de gemeente aan boord.
13.30 uur Het bruidspaar komt aan en stapt aan boord. Uitgevaren wordt naar een beschutte ankerplaats op de Gouwzee.
14.00 uur Aangevangen wordt met de plechtigheid. Als het mogelijk is aan dek in de ruime zitkuip. Als het te fris is onderdek in de mooie salon.
14.30 uur U bent getrouwd. De glazen champanoise worden uitgeserveerd. Familie en vrienden hebben gelegenheid te feliciteren. Samen snijdt u de bruidstaart aan. De ambtenaar en de bode worden met een speedboot van boord gehaald.
15.00 uur Het anker wordt opgehaald en de zeilen worden gehesen.
16.00 uur Diverse warme en koude hapjes worden geserveerd. We varen sportief en ontspannen. Onderweg is de mogelijkheid voor een liedje of een sketchje.
18.00 uur Een geweldig Maritiem Buffet wordt klaargezet op het buffet. Het diner kan gebruikt worden in de Haven van Marken of terwijl het schip voor anker ligt.
20.00 uur U kunt kiezen nog een keer zeil te zetten voor een avondtocht of af te meren in de haven om uw avondgasten te begroeten.
22.00 uur Einde van een onvergetelijke trouwdag.

Heeft u vragen over bovenstaand arrangement bel ons dan gerust. Ook als u andere ideeën over de invulling van de dag heeft. Wij begrijpen dat dit een zeer persoonlijke dag voor u is en kijken graag met u naar de details. U kunt ook hier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Officiële trouwlocatie in de Gemeenten Waterland, Lelystad en Amsterdam
De Carpe Diem is officiële trouwlocatie in verschillende Gemeenten:

  •  De Gemeente Waterland omvat verschillende kernen. U kunt trouwen op het water van de Gouwzee, Het Markermeer of in de havens van Monnickendam, Marken, Katwoude of Uitdam!

* "Wat een fantastische dag was het voor ons allemaal, met een schitterend bruidspaar, op een schitterende boot, met prachtig weer, een bijzonder aardige schipper, met gezellig personeel. Je leest het we zijn vol lof! Absoluut de moeite waard om aan te bevelen. De schipper was een perfekte gastheer. Fijn dat we het bij jullie zo hebben kunnen regelen in zo'n korte tijd."
Ton en Tine Horsting uit Didam

* "Hoi Leo, We hebben het super gehad aan boord van de Carpe Diem. Ik vond het schip helemaal perfect (ook qua grootte) voor ons gezelschap. We kijken met heel veel voldoening terug op zaterdag. Kon niet beter!!"
Groetjes Arwin en Jacqueline Schnackers

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail  

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Trouwen op een boot
Carpe Diem Sailing - Trouwen op een boot
Carpe Diem Sailing - Trouwen op een boot
Carpe Diem Sailing - Trouwen op een boot