‘Zeilen Monnickendam over het IJsselmeer
10 km van Amsterdam’

Monnickendam - Marken - Volendam
Zeilen Monnickendam

Zeilen Monnickendam

Monnickendam is de ideale verterkplaats voor een dag zeilen. Zeilen Monnickendam ligt op 10 kilometer van Amsterdam aan een prachtige beschutte baai; de Gouwzee.

Zeilen in Monnickendam - zeer goed bereikbaar
De thuishaven van de Tjalkjacht Carpe Diem, Monnickendam, is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het OV. Op 10 minuten rijden van de ringweg rond Amsterdam parkeert u de auto gratis en bewaakt voor het schip!  Bus 315  stop op 100 meter van het schip.

Zeilen uit Monnickendam over het IJsselmeer
Met zeilen Monnickendam passeren we het schiereiland Marken, Volendam en Edam. Na een half uur gaan we van de Gouwzee het Markermeer (Zuidelijk deel van het IJsselmeer) op. Het meer is hier 30 kilometer breed. In een dag zeilen zijn Hoorn of Pampus goed bereikbaar.Typisch voor zeilen uit Monnickendam is dat we uitvaren over een prachtige baai de Gouwzee. Doordat we verschillende keren van koers moeten veranderen is er altijd weer een nieuw uitzicht en veel te zien voor de passagiers.

Monnickendam en de overige vertrek- en aankomsthavens
Naast ons thuishaven Monnickendam kunnen we de Klasse Tjalken  ook aanbieden in o.a. de volgende vertrek- en aankomsthavens.

Afhankelijk van de omvang van de boeking kan een toeslag gerekend worden voor het voorvaren. Voor een uitgebreid overzicht download het PDF Vertrek- en aankomsthavens.

Zeiltochten vanuit Monnickendam
Laat uw zeildag organiseren door Carpe Diem Sailing. Dit betekent dat uzelf kunt ontspannen en genieten!

  1. AANBIEDING MIDDAG ZEILEN
  2. 1 DAG ZEILEN
  3. POPULAIR ARRANGEMENT

Zeilen Monnickendam op Google maps


Carpe Diem Sailing. Te bezoeken attracties. Vertrek- en aankomsthavens. weergeven op een grotere kaart

Amsterdam, CS

Zeilen Amsterdam: begint achter het Centraal Station. We varen over het IJ naar de ruimte van het IJsselmeer. lees verder

Marina Muiderzand

Zeer centraal in Nederland vertrekken. Het schip ligt op een kilometer van de A6. Gratis en bewaakt parkeren voor het schip. lees verder

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail  

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Zeilen Monnickendam
Carpe Diem Sailing - Zeilen Monnickendam
Carpe Diem Sailing - Zeilen Monnickendam
Carpe Diem Sailing - Zeilen Monnickendam