‘Traditioneel zeilschip
Zeilend Partyschip Monnickendam’

Carpe Diem: 10 - 40 passagiers
Traditioneel zeilschip verhuur zeilend partyschip Monnickendam

Tjalkjacht Carpe Diem

Tjalkjacht Carpe Diem (10 - 40 passagiers) is een prachtig zeilend partyschip en maakt ervaren zeilers enthousiast. De sierlijke lijnen, witte romp, teakhouten dekken en hoge tuigage maken de Carpe Diem (Pluk de Dag, Lat.) tot een stijlvolle verschijning. Hierdoor is het schip meerdere malen gebruikt als decor voor filmopnamen en fotosessies. Het schip kan hoge snelheden behalen onder zeil, waarbij de brede romp zorgt voor een grote stabiliteit en veiligheid.

Teakhouten dekken met een grote zitkuip en loungekussens
De grote zitkuip achterop het schip grenst aan de ruime klassieke salon met bar. Het schip heeft een lage opbouw waardoor u vanuit de zitkuip goed vrij uitzicht heeft op de activiteiten om u heen. De teakhouten dekken zorgen dat u overal aan dek heerlijk kunt vertoeven. Houten dekken zijn het summum van luxe en zorgen voor veel zitcomfort. Het dek wordt niet te warm in de zon en niet te koud bij lage temperaturen. Voor extra comfort hebben we bovendien loungekussens om lekker op te zitten in de kuip en op te liggen aan dek.

Klassiek Engels interieur met een grote leren bank
De salon heeft een klassieke betimmering van mahonie met een prachtig oregon pine parket. Centraal twee grote tafels met daarachter een zeer comfortabele groene leren bank. De kleine bar is zeer goed voorzien. De professionele keuken bevind zich naast de ruime toiletten.

Muziekinstallatie voor CD, iPod en Laptop
Onderdek hebben we een muziekinstalatie voor CD, Laptop, MP3, iPod  en iPad. Voor muziek aan dek hebben we een docking station. We hebben een grote variatie aan muziekstijlen om uit te kiezen: rock, nederlandstalig, pop, lounge, blues, jazz, soul etcetera. Natuurlijk kunt u ook uw eigen muziek meenemen. 

Beamer, projektiescherm en flipoverbord
Voor uw vergaderingen zijn verschillende tafelopstellingen beschikbaar. Beamer, projektiescherm en flip-over zijn standaard aan boord.

TV op groot scherm
Met name voor de Europese- en Wereldkampioenschappen voetbal hebben we standaard aan boord TV geprojekteerd op een groot scherm.“ Pluk de dag, vertrouw zo weinig mogelijk op de volgende.

”Carpe diem quam minimum credula postero”
Carpe Diem is een Latijns spreekwoord dat Pluk de dag betekent.  Het is een metafoor om mensen aan te sporen van elke dag te genieten. De zin werd voor het eerst gebruikt door de Romeinse dichter Horatius. De hele versregel is “ Carpe diem quam minimum credula postero”, oftewel
 “Pluk de dag, vertrouw zo weinig mogelijk op de volgende.”

* "Prachtig en goed onderhouden schip, prima voorzieningen ook in geval van slecht weer."

* "Je kan overal zitten, beneden heerlijke tafels, stoelen en banken en aan dek veel ruimte echt perfekt. De toiletten zijn mooi en schoon, niets dan lof!"

Thuishaven Monnickendam

Centrale ligging, gratis bewaakt parkeren voor het schiplees verder

 

Share |

Bel Carpe Diem Sailing: 0299-652945
Of stuur een E-mail  

Vraag informatie aan

Carpe Diem Sailing - Traditioneeel zeilschip
Carpe Diem Sailing - Traditioneel zeilschip
Carpe Diem Sailing - Traditioneel zeilschip
Carpe Diem Sailing - Traditioneel zeilschip